Advertisement

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ιωαννα Μαλεσκου / H Antepi8esh Ths Maleskoy Meta Ta Sxolia Gia To Apokalyptiko Forema Paraskhnio Gr - Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι και οι δυο εκπομπές δεν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ιωαννα Μαλεσκου / H Antepi8esh Ths Maleskoy Meta Ta Sxolia Gia To Apokalyptiko Forema Paraskhnio Gr - Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι και οι δυο εκπομπές δεν.. Η ηλιάνα παπαγεωργίου απάντησε ξανά στην ιωάννα μαλέσκου, εμμέσως πλην σαφώς, και υιοθέτησε μια στρατηγική απέναντι στην κόντρα τους. Η ηλιάνα παπαγεωργίου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της και μοιράζεται με τους followers της στο instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ιωάννα μαλέσκου πολύ θα ήθελε χωρίς αβγά να σπάσει. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής δείπνησαν μαζί σε πολύ γνωστό μαγαζί της αθήνας.είναι δεν είναι. Κωνσταντίνος αργυρός και ηλιάνα παπαγεωργίου έκλεισαν το madwalk και ήταν αμήχανο.

Η ιωάννα μαλέσκου ήρθε να δώσει την απάντηση στην ηλιάνα παπαγεωργίου και τα σχόλια που είχε πρόσφατα δεχθεί για την ενδυματολογική της επιλογή. Οι φωτογραφίες που ανέβασε ξεσηκώνουν τα πλήθη. Τα σχόλια της πρώτης και όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της «pop up» για την ενδυματολογική εμφάνιση της μαλέσκου στην εκπομπή της. Η ηλιάνα παπαγεωργίου σχολιάζοντας τα ρούχα της ιωάννας μαλέσκου και βλέποντας τα συγκεκριμένα πλάνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό ενώ έδωσε και μια συμβουλή. Ηλιάνα παπαγεωργίου για ιωάννα μαλέσκου:

H Apanthsh Ths Iwannas Maleskoy Gia Hliana Papagewrgioy Egw Den 3exnw Newsbeast
H Apanthsh Ths Iwannas Maleskoy Gia Hliana Papagewrgioy Egw Den 3exnw Newsbeast from www.newsbeast.gr
Ο ράπερ που τον τελευταίο χρόνο συζητιέται πολύ λόγω της σχέσης και του χωρισμού του από την ηλιάνα παπαγεωργίου, επί χρόνια λανσάρει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ, με πολλά τατουάζ, εκκεντρικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα του, πανάκριβα. Ο γνωστός ηθοποιός αδυνατεί να πιστέψει σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι. «δεν θα ζητήσω και συγνώμη». Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες δήλωσε η ιωάννα μαλέσκου. Το σύνθημα που έγινε viral εν όψει της απόφασης για τη δίκη της χρυσής αυγής. Ένα μαύρο φόρεμα, το παραλίγο ατύχημα, τα σχόλια που το συνόδευσαν και μία αιχμηρή απάντηση, συνέθεσαν το παζλ της… «πρωτοεμφανιζόμενης» κόντρας! «τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; «τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη;

H ηλιάνα ποντάρει ότι είναι άλλος.

«δεν θα ζητήσω και συγνώμη». Ο κουμπαροσ την κουμπαρα…δεν την εσωσε!!! Ηλιάνα παπαγεωργίου για ιωάννα μαλέσκου: «τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε για την πορεία της εκπομπής της στον alpha. Σοκαριστική η εικόνα του στις φυλακές. Να μην τη συμπεριλάβει ξανά (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει τις τελευταίες τρεις μέρες) στη στήλη του fashion police. Παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θέμα τονίζει η ηλιάνα παπαγεωργίου. Η ιωάννα μαλέσκου ήρθε να δώσει την απάντηση στην ηλιάνα παπαγεωργίου και τα σχόλια που είχε πρόσφατα δεχθεί για την ενδυματολογική της επιλογή. Η ηλιάνα παπαγεωργίου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της και μοιράζεται με τους followers της στο instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. «εγώ ήμουν ξεκάθαρη όπως ήμουν πάντα, με. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής δείπνησαν μαζί σε πολύ γνωστό μαγαζί της αθήνας.είναι δεν είναι.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε για την πορεία της εκπομπής της στον alpha. Η πρώτη φωτογραφία που επιβεβαιώνει την επανασύνδεση. Η ιωάννα μαλέσκου πολύ θα ήθελε χωρίς αβγά να σπάσει. Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει. Η παρουσιάστρια της εκπομπής pop up του alpha, μίλησε στην κάμερα του open για το περιστατικό και έδωσε την δική της απάντηση:

Iwanna Maleskoy Vs Hlianas Papagewrgioy Poia Epikrathse Stoys Pinakes Thle8eashs
Iwanna Maleskoy Vs Hlianas Papagewrgioy Poia Epikrathse Stoys Pinakes Thle8eashs from freegossip.gr
Η ηλιάνα παπαγεωργίου απάντησε ξανά στην ιωάννα μαλέσκου, εμμέσως πλην σαφώς, και υιοθέτησε μια στρατηγική απέναντι στην κόντρα τους. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες δήλωσε η ιωάννα μαλέσκου. Η ηλιάνα παπαγεωργίου σε αποκλειστική της συνέντευξη μιλά για τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή της για την ιωάννα μαλέσκου. Η ηλιάνα παπαγεωργίου συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της και μοιράζεται με τους followers της στο instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Η ηλιάνα παπαγεωργίου μέσα από τη στήλη τής εκπομπής της «fashion police» είχε σχολιάσει τη στιλιστική επιλογή της ιωάννας μαλέσκου, λέγοντας: Από τη τρίτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η ηλιάνα παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον ράπερ γνωστό snik και πως οι δυο τους εθεάθησαν σε μαγαζί στην περιοχή του χαλανδρίου μαζί με. Contact ιωάννα μαλέσκου on messenger. Από κει και πέρα ο κόσμος κρίνει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η ιωάννα μαλέσκου.

Ο ράπερ που τον τελευταίο χρόνο συζητιέται πολύ λόγω της σχέσης και του χωρισμού του από την ηλιάνα παπαγεωργίου, επί χρόνια λανσάρει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ, με πολλά τατουάζ, εκκεντρικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα του, πανάκριβα.

Η φωτογραφία από την παιδική ηλικία μαζί με τον αδερφό της, αλέξανδρο. Οι δύο παρουσιάστριες έχουν μπλεχτεί σε μια ανταλλαγή δηλώσεων με αφετηρία ένα σχόλιο που ειπώθηκε στην εκπομπή της ηλιάνας. Τα σχόλια που έκανε η ηλιάνα παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της στο pop up για τη χθεσινή ενδυματολογική επιλογή της ιωάννας μαλέσκου, πήραν σκληρή απάντηση από την παρουσιάστρια του σκαϊ. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής δείπνησαν μαζί σε πολύ γνωστό μαγαζί της αθήνας.είναι δεν είναι. «τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Η ηλιάνα παπαγεωργίου σχολιάζοντας τα ρούχα της ιωάννας μαλέσκου και βλέποντας τα συγκεκριμένα πλάνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό ενώ έδωσε και μια συμβουλή. Ένα μαύρο φόρεμα, το παραλίγο ατύχημα, τα σχόλια που το συνόδευσαν και μία αιχμηρή απάντηση, συνέθεσαν το παζλ της… «πρωτοεμφανιζόμενης» κόντρας! Ηλιάνα παπαγεωργίου για ιωάννα μαλέσκου: «δεν θα ζητήσω και συγνώμη». Ένα μαύρο φόρεμα, το παραλίγο ατύχημα, τα σχόλια που το συνόδευσαν και μία αιχμηρή απάντηση, συνέθεσαν το παζλ της… «πρωτοεμφανιζόμενης» κόντρας! Τις προηγούμενες ημέρες σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ηλιάνα παπαγεωργίου και την ιωάννα μαλέσκου. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Ένα μαύρο φόρεμα, το παραλίγο ατύχημα, τα σχόλια που το συνόδευσαν και μία αιχμηρή απάντηση, συνέθεσαν το παζλ της… «πρωτοεμφανιζόμενης» κόντρας!

Από κει και πέρα ο κόσμος κρίνει» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η ιωάννα μαλέσκου. Η ηλιάνα παπαγεωργίου απάντησε ξανά στην ιωάννα μαλέσκου, εμμέσως πλην σαφώς, και υιοθέτησε μια στρατηγική απέναντι στην κόντρα τους. Ένα μαύρο φόρεμα, το παραλίγο ατύχημα, τα σχόλια που το συνόδευσαν και μία αιχμηρή απάντηση, συνέθεσαν το παζλ της… «πρωτοεμφανιζόμενης» κόντρας! Ένα βήμα πριν τον γυμνισμό… με μικροσκοπικό μπικίνι. Η ηλιάνα παπαγεωργίου μέσα από τη στήλη τής εκπομπής της «fashion police» είχε σχολιάσει τη στιλιστική επιλογή της ιωάννας μαλέσκου, λέγοντας:

Hliana Papagewrgioy Den 8a Zhthsw Kai Syggnwmh Apo Thn Iwanna Maleskoy In Gr
Hliana Papagewrgioy Den 8a Zhthsw Kai Syggnwmh Apo Thn Iwanna Maleskoy In Gr from www.in.gr
Ηλιάνα παπαγεωργίου και ιωάννα μαλέσκου, μετά την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσά τους πριν λίγο καιρό λόγω του σχολίου που έκανε η ηλιάνα για η ηλιάνα και η ιωάννα είναι δυο νεαρές κυρίες με πολλές ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές. Ηλιάνα παπαγεωργίου & κωνσταντίνος αργυρός. Η πρώτη φωτογραφία που επιβεβαιώνει την επανασύνδεση. Ένα μαύρο φόρεμα, το παραλίγο ατύχημα, τα σχόλια που το συνόδευσαν και μία αιχμηρή απάντηση, συνέθεσαν το παζλ της… «πρωτοεμφανιζόμενης» κόντρας! Η ηλιάνα παπαγεωργίου σχολιάζοντας τα ρούχα της ιωάννας μαλέσκου και βλέποντας τα συγκεκριμένα πλάνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό ενώ έδωσε και μια συμβουλή. «τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Η παρουσιάστρια της εκπομπής pop up του alpha, μίλησε στην κάμερα του open για το περιστατικό και έδωσε την δική της απάντηση: Η ηλιάνα παπαγεωργίου φιλοξενεί στην εκπομπή της μια στήλη που σχολιάζει μαζί με τους συνεργάτες της όσα φοράνε οι άνθρωποι της εντονα σχόλια δέχθηκε, όμως, όταν εξέφρασε την άποψή της σχετικά με το αποκαλυπτικό φόρεμα που φόρεσε μια μέρα η ιωάννα μαλέσκου στην.

Να μην τη συμπεριλάβει ξανά (τουλάχιστον αυτό συμβαίνει τις τελευταίες τρεις μέρες) στη στήλη του fashion police.

Τα σχόλια που έκανε η ηλιάνα παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της στο pop up για τη χθεσινή ενδυματολογική επιλογή της ιωάννας μαλέσκου, πήραν σκληρή απάντηση από την παρουσιάστρια του σκαϊ. Το σύνθημα που έγινε viral εν όψει της απόφασης για τη δίκη της χρυσής αυγής. Γιατί να είναι ντυμένη έτσι Σοκαριστική η εικόνα του στις φυλακές. Ένα μαύρο φόρεμα, το παραλίγο ατύχημα, τα σχόλια που το συνόδευσαν και μία αιχμηρή απάντηση, συνέθεσαν το παζλ της… «πρωτοεμφανιζόμενης» κόντρας! «τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Τα σχόλια της πρώτης και όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της «pop up» για την ενδυματολογική εμφάνιση της μαλέσκου στην εκπομπή της. Το μεσημέρι της παρασκευής, η ιωάννα μαλέσκου πήρε τον λόγο και άδειασε. Οι φωτογραφίες που ανέβασε ξεσηκώνουν τα πλήθη. Η ηλιάνα παπαγεωργίου ξεκαθάρισε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη από την ιωάννα μαλέσκου. Η ηλιάνα παπαγεωργίου τοποθετήθηκε σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την ιωάννα μαλέσκου. Οι δύο παρουσιάστριες έχουν μπλεχτεί σε μια ανταλλαγή δηλώσεων με αφετηρία ένα σχόλιο που ειπώθηκε στην εκπομπή της ηλιάνας. Η ηλιάνα παπαγεωργίου σχολιάζοντας τα ρούχα της ιωάννας μαλέσκου και βλέποντας τα συγκεκριμένα πλάνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό ενώ έδωσε και μια συμβουλή.

Από τη τρίτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η ηλιάνα παπαγεωργίου είναι ζευγάρι με τον ράπερ γνωστό snik και πως οι δυο τους εθεάθησαν σε μαγαζί στην περιοχή του χαλανδρίου μαζί με ηλιάνα παπαγεωργίου. Δεν το έχει πολύ μεγάλο στο μυαλό της αυτό που πάει να κάνει, το έχει πολύ κάτω γι' αυτό θεωρώ ότι είναι cool.

Posting Komentar

0 Komentar